Konfius !

13 Ogos 2010- Merindukanmu !
someone asked me if i missed you,
I didn't answer at all.
I just closed my eyes and walked away.
Then, i whispered to myself "yes, i missed you so much"
Dear F,
Nothing I can say right now. OMG! I miss you so fucking damn much lah F. Giler giler giler! Walaupun I dah suka dekat orang lain BUT you still in my mind. I just can't stop thinking about you. Why huh? Dah 3 minggu kita break, but I still tak boleh nak buang you dari ingatan I. Mengarut lah semua nih -.- Walaupun I couple dengan you kejap aje, tapi you lah yang paling I sayang and you lah yang paling susah I nak lupakan. Tak macam ex boyfriends I yang sebelum-sebelum ini. You yang ajar I erti kasih yang sebenarnya. Apa-apa pun thanks sebab sudi menjadi hero dalam hati I walaupun bukan untuk jangka masa yang lama. If ada jodoh lagi diantara kita, I akan terima walaupun hati ini masih sakit dipermainkan. Setiap manusia layak diberikan peluang kedua. So, tak salah if I bagi you peluang untuk berubah menjadi lebih baik. Dan jika TIADA jodoh lagi untuk kita bersama, I hanya boleh mendoakan kebahagiaan you disamping orang-orang yang you sayang... As long as you happy, I pun happy :)
Ya Allah! Berikanlah aku kekuatan untuk menghadapi semua ini. Berikanlah aku peluang untuk memulakan hidup baru bersama orang yang tersayang.
Konfius melanda:
Syahirah Jefri