Fall For You

09 Ogos 2010- Start to love you
I just need you to be mine one day. It is because I'm starting to fall in love with you :)

OMG! I fall more and more and more in love with you. Everyday, my cinta for you makin bertambah lahh. But I think you tak tahu yang I suka you ni. Or maybe you dah tahu tapi you buat-buat tak tahu. Hahaha -.- Ntah la. Tapi aku rasa Lagi bagus kalau benda nie jadi rahsia. Biar aku dengan Allah je yang tahu. And Si Dia pun tak tahu. hehehe. Nanti tak ada lah aku malu bila nak jumpa dia uhh. hee :) Bee, I'm just happy to know you. And I hope you will be mine one dayy. Please! Please! Hahaha. Finally lepas 2 minggu aku break, aku rasa bahagia
semula. Thanks to you sayang :)) And I promise if I dapat you I akan jaga you baik-baik. I janji dengan you and all i need from you is your love ♥

I LOVE YOU !
In love :
Syahirah Jefrii