10 days :)

20 Ogos 2010- Puasa lahh
Penuhilah bulan Ramadhan kali ini dengan sebaik-baik ibadah.

Gosh, It's already 10 days of fasting. Cepatnya masa berlalu and tak lama lagi dah nak raya. Yeay ^.^ hahaha. The wheather so fucking damn weird lahh... Sometimes panas terik giler than at night hujan pulak. Lebat lagih tu. Time malam memang sumpah sejuk giler. Ada satu malam tu aku kesejukkan sampai menggigil-gigil. But its okey lah. Thanks to Allah coz bagi cuaca yang macam uh. Tak ada lahh aku menggelupur kehausan time siang coz cuaca pun redup je an. Dah 9 hari puasa ni, Alhamdulillah aku tak tinggal lagi. And i'm happy doing my fasting this year.

Me:
Syera