2nd Day

12 Og0s-Fasting Day.
masalah tidakkan wujud dengan sendirinya.
Sesungguhnya setiap satu kejadian itu mesti ada sebabnya juga penciptanya.

Assalamualaikum,
Second day Of puasa. Grr -.- Okey. it's officially a hot day today. Tersangatlah panas. And It's gonna get even hotter. trust me dear! Ramadhan also meaning 'Panas Terik' so, kena lah perbanyakkan amal ibadah. So that sentiasa sejuklah nanti... logik apa kan? hehe. Setiap masa aku berdoa cepatlah jam berdetik. Cepatlah pukul 7.28 malam. Haha. Sumpah aku haus tahap gaban ni tapi nak buat macam mana kena tabahkan hati Syera. Puasa cuma 30 hari setahun. Takkan tak boleh tahan kot. Come on lah girl! Bukan nya mati pun tak makan and minum kejap just we kena tahan sikit until matahari terbenam... MAHGRIB time dah boleh dah mkn :) Huih. Apa lagik ekh? Erm, hari ni beg sekolah aku sumpah berat giler-giler. Tak tahu lah buku apa yang aku bawak pergi sekolah tadi. Tapi memang berat. Nak patah bahu aku sebab selalunya hari khamis tak seberat ini. Mungkin ini dugaan daripada tuhan. Nak uji aku la tuh. Hee! Aku redha je bawa beg berat tu. Mungkin ada hikmah kan. Hahaa. Oh yeah! Aku nak bagitahu korang azam aku hari ni. Tak ada angin tak ada ribut aku main2
AZAM plak doh -.- Hehe. Nak tahu tak? Azam aku, Aku nak tahan diri aku daripada reply SMS orang. Or maksud lain tak nak leka bermain SMS hari ni. Bodohkan! Hahaha. Dah banyak kali aku cabar diri aku untuk buat benda ni tapi tak pernah menjadi and aku harap hari ini impian aku tu akan menjadi kenyataan. Lagipun mana ada orang nak mesej aku kan. So, ada aku kesah! Ahaha. Sekarang dah 4.15 petang and tak sampai lagi 3 jam nak berbuka. And aku ucapkan Selamat Berbuka Puasa dekat korang semua :))

2nd day:
Syerrraa