OMG ♥

02 Ogos 2010-Why me ?
we were given two hands to hold,
two legs to walk,
two eyes to see,
two ears to listen,
but why only one heart ??
because the other one were given to someone for us to find

Dear peoples,
Ya Allah, kenapa dengan aku nie doe. Masalah betul. Kenapa senang sangat aku suka dekat seseorang ni? Jauhkanlah aku daripada perasaan tu buat sementara waktu.
TOLONGLAHH! Aku tak nak terpedaya lagi dengan permainan perasaan. Aku dah laa nak SPM hujung tahun nie tapi kenapa aku still melayan perasaan yang bodoh nie -.- Grr... tak faham lah.

Kepada
ENGKAU (kau tahu siapa diri kau) ,
kenapa kau baik sangat dengan aku? kenapa kau suka sangat text-text and called aku? Walaupun aku suka sifat "caring" kau tu, tapi tolonglah jangan buat aku suka dekat kau. Maafkan aku sebab tak dapat nak balas kasih sayang kau. Aku tahu kau amat menyayangi aku tapi ntahlah. Nampak gayanya hati aku sudah tertutup buat sementara waktu. Aku masih tidak bersediaa lagi untuk serius relationship dengan sesiapa pun buat masa ni. Aku still tak dapat nak lupakan ex aku tu sepenuhnya. Aku takut bila aku couple dengan kau, aku asyik ingat ex aku tu aje sebab korang sama. Its totally the same. Aku takut perangai kau pun macam dia. Janji macam-macam dekat aku than finally game aku macam mana ex aku pernah buat sebelum ni. Kena game! Benda ini la yang paling aku takutkan berlaku dalam diri aku. Mana ada girl yang nak kena game dengan boyfriend dia sendiri kan. Macam tu jugak aku. Sakitnya kena main tu Tuhan je yang tahu. Aku sayang kau giler-giler than kau tinggalkan aku macam tue aje. Apa lagi yang boleh aku buat melainkan ucapan terima kasih sebab mengajar aku erti kasih yang sebenar. So, kepada ENGKAU, aku minta maaf. Aku cuma perlukan masa untuk berfikir segala kebaikan dan keburukan menerima kau. Memang aku sayang kau but i just need some time -.- hope kau faham yeah.

p/s: I'M SO FUCKING DAMN SORRY . Masih mahu menjalani kehidupan single :)

hanya manusia yg lemah:
Syera Jefri