Hai Ogos

01 Ogos 2010-Welcome Ogos 2010.
I'm fighting myself to get you out of my head, but i'm hanging off of every words you said.

Dear blogger,
Finally kita dah masuk bulan Ogos 2010. Cepat betul masa berlalu and soon kita akan sambut new year 2011. Banyak sangat perkara yang telah berlaku kepada aku dalam bulan Julai and I hope its not gonna happen again -.- Seboleh mungkin aku akan cuba untuk melupakan bulan Julai yang penuh dengan suka dan duka ini. And tak lama lagi aku akan meninggalkan alam persekolahan. Argghh... Agak sedih lah derr. Walaupun aku tak sabar nak melangkah ke alam universiti, but school time was the best. I'm not ready to leave high school. It just struck me one morning when I was getting ready for school. In a few months time, there will be no more school uniforms, no more familiar surrounding, no more annoying peoples, no more teachers and no more SMK(P)Sri Aman sebagai sekolah berprestasi tinggi. Yeah, i'm gonna miss all this moments. Ogos! Aku berharap bulan Ogos ini akan membawa sinar baru untuk aku. Aku sedang berusaha untuk membuang ex-boyfriend aku dari ingatan. Aku tahu memang sukar untuk melakukankannya tapi tak salah mencuba kan. Aku juga berharap agar si dia TIDAK akan kembali lagi dalam hidup aku. Please lah okey! Pergi jauhh dari hidup aku and tolong JANGAN kembali lagi walaupun as a friends. Aku dah bosan tauk. Now, fokus aku hanya Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) 2010. No more love untuk sementara waktu. Aku nak study untuk mencapai keputusan yang cemerlang. Aku nak ibu bapa aku bangga dengan aku. Aku nak dorang tahu yang anak perempuan dorang yang suka main-main ini boleh berjaya. Aku tak mintak banyak cuma nak minta doa daripada korang semua. Syahirah, jump as higher as you can to reach for the stars. You can do it babe! Berusahalahh :D
Btw, Bulan Ramadhan pun hampir tiba. Semoga bulan Ramadhan pada kali ini akan diberkati Allah. Jangan lupa puasa tahu. Jangan curi-curi makan pulak. Walaupun tak ada orang nampak tapi tuhan tahu apa kita buad. So Selamat berpuasa ok :D

P/S: Sometimes all a person needs is a hand to hold and a heart to understand

Tears drop:
Syeraa.