Friends :)

FRIENDS FOREVER :D
ILOVEYOUGUYS :D
28 Julai 2010- Friends are everything.
True friends are hard to find, harder to leave, and impossible to forget.

Hey. Lama giler tak update blog ni and I'm soooo fucking damn sorry. Its kindda busy week. So agak malas nak update lorh. And the big problem is Internet buat hal. I hate to mention this but terpaksa jugak bagitahu. Aku pun tak faham apa masalah dengan connection internet kat rumah aku ni. Like I mention just now, Tunggu jer lah sampai connection nie dapat 'roh' dia balik. hahaha. Hidup aku berjalan macam biasa. Masih belajar menerima kenyataan yang aku dan fariq dah tak ada apa-apa hubungan. Sometimes aku agak merindui dia tapi nak buat macam mana kan, dia dah pergi meninggalkan aku and aku disini hanya boleh mendoakan kebahagiaan dia. Amin! Walaupun aku hilang Fariq, aku still ada kawan-kawan yang sentiasa disisi bila aku memerlukan mereka. Betul la apa yang orang kata friends are forever and boyfriend are whateverr! Thanks to my super Duper best friends Nurfatin Iziaty, Nurul Shuhada, Syaza Syahira and Norasyikin for giving me your supports. Jangan risau lahh weyh. "Kita akan try untuk lupakan si budak sengal tu. Hahaha. Nasihat korang memang tiptop and kita takkan lupa okey. Kita doakan korang semua bahagia dengan pasangan masing-masing"

persahabatan itu umpama nasi dan lauk,

tanpa kedua-duanya hilanglah selera lapar lah perut,
persahabatan itu umpama gincu dan bibir,
calitkan gincu agar bibir terserlah ayu,
persahabatan itu umpama dakwat dan kertas,

dakwat memberi erti apabila tercatatnya ia diatas kertas,
persahabatan itu umpama kuku dan jari,
tanpa kuku, jari tiada serinya,
persahabatan itu umpama daun dan bunga,
cantiknya bunga kerana disisi nya ada daun yang cantik,
persahabatan itu umpama deria manusia,
tanpa salah satu daripadanya,
hilang nikmat merasa,
persahabatan yang terjalin antara kita,

jangan di putuskan kerana kita berbeza pndangan,
aku mahu jadi sahabatmu,
aku mahu jadi pendengarmu,
aku mahu berada di sisi mu,
KERANA KAU SAHABATKU


lots of love:
syeraaa