heyy :)
FOLLOW MY NEW BLOG PLEASE !

MY LIFE AS A TEENAGERS .

NEW BLOG YEAH

DO FOLLOW MY NEW BLOG !

LIFE AS A TEENAGERS ♥
*click this link ^^

THANK YOU!

Search this picture.

SORRY .

SORRY !
I'M NOT USING THIS BLOG ANYMORE .
DO ADD MY NEW BLOG :
LIFE AS A TEENAGERS
Thank you

p/s: Terima kasih untuk sesiapa yang telah merosakkan blog saya ini. Terima kasih juga kerana telah menghuru-harakan keadaan blog saya yang memang tengah huru hara ni. Terima kasih banyak-banyak. One words for you.
FUCK OFF BITCHHHHHH !

I'm Back !

29 Oktober 2010- Here I come bebeh !
Its hard to describe the feeling.

Hello semua. Assalamualaikum and Salam Satu Malaysia! HAHA. Amacam hari korang ari nie? okey ke tak? Sihat ke? Aku rasa sudah semestinya la kan. Arghh... Nampak nya blog aku ni dah macam buku lama dah. Sudah berkurun tak update meyh. Takde masa kot. Almaklumlah form 5. SPM doe! Sijil Paling "Mudah" la katakan. HAHA. I'm so fucking damn sorry ya guys. And now baru aku rasa macam ada masa sikit nak blogwalking ni. Starting from today, aku akan try posting as many thing as I can. My life was getting more and more interesting now. And don't forget its getting MESSY too. Too messy until I can't arranged my time table well. Study entah ke mana, online memanjang, lepakking je kerja and I'm getting LAZY and LAZY and LAZY now. Huh.. What a life kan ! Ouh haa... Okey lah. Sebab dah lama giler tak update blog kan, so tak tahu dah nak cakap pasal apa. Blurr kejap. HAHA. Takpe lah. I promise tonight I'll post something about my Majlis Graduasi Form 5 dekat Kelab Golf Negeri Selangor. And yeahh, I'm so excited about that event. HAHA. anything else juz contact me on my Facebook yeah. I love u guys so muucchhh. Bye bye ♥♥♥